"Cruisin' down the street in my 64"

mandag, januar 23, 2006

Ski NM- 2006


Ski NM 2006 gikk av stabelen 18. Januar på Heistadmoen og mediaklassen ved KVS stilte gledelig opp som funsjonerer alle dagene!

Vi delte oss inn i forskjellige arbeidsgrupper og jobbet i lag. Disse lagene ble fordelt utover de fire dagene, så de fleste gruppene hadde bare en dag på "vakt". Vi møtte opp i den gamle kantina på Heisdamoen som nå var gjort om til pressesenter. Der kunne journalistene sitte å skrive sine reportasjer fra dagens renn og hendelser, og vi skulle være med å sørge for at alt sto vel til.

Dag 1 ( Torsdag) var som følgende:

Vi ( Andrea, Mette, Ida og Marlin) kom på plass rundt 12 tiden, da startet vi med å få litt info om området og om våre oppgaver. Mange av oppgavene gikk ut på å sørge for at ting var i orden på pressesenteret. Vi var også til stede under to pressekonferanser.

Ute ved målområde( mixed zone) var vi også, der sørget vi for å holde en viss avstand mellom utøverne og journalistene. Vi fikk også se litt hvordan media spiller en viktig rolle under et arrangement som dette.

Dag 2 ( Søndag) var som følgende:

Dagen startet som på torsdag, vi møtte opp på pressesenteret. Været var supert, men minusgradene hadde krøpet opp mot 15-, så det var lurt å kle seg godt! Denne dagen gikk med på å stå ute ved løypa for å passe på at folk ikke var i veien for hverandre, og vi brukte også litt tid inne i mixed zone.