"Cruisin' down the street in my 64"

fredag, desember 08, 2006

Refleksjonsnotat 8.12.06

Vi møtte opp på skolen kl 08.00 for å sjekke at alt var i orden, før vi startet med opptakene. Da klokka var ca halv ti kom en litt skeptisk Christian på skolen. Han skulle i studio for å snakke om brettkjøring og Snowstock. Selv om CC var litt skeptisk gikk intervjuet veldig bra!
(Det er bare så kjipt at han ikke vil ha det ut på nettet) Alt med lyd og opptak fungerte eksemplarisk!
Da vi var ferdig med CC sitt intervju ringte vi Steinar for å avtale tidspunkt, han skulle komme klokka 12. I-mellomtiden redigerte vi opptakene med CC, som vi ble veldig fornøyde med. Han svarte bra for seg og vi fikk masse bra ut av det.

Klokka 12 kom en litt reservert, men hyggelig fyr – Steinar Olsen. Intervjuet med denne karen, gikk litt trått for seg. Vi sleit litt med å dra noe ut av han, men vi prøvde så godt vi kunne. Resultatet alt i alt ble bra.Vi fikk en del bra svar.

Vi har lært at opptak i studioet etter intervjuet, er veldig lurt. Da kan man fylle inn partier som ikke kommer like klart frem i selve intervjuet. Dette kommer vi nok til å benytte oss av mye i tiden som kommer. Det skaper en bra flyt i sendinga. Tonen på begge intervjuene var veldig bra, selv om ikke alt ble like tydelig i intervjuet med Steinar.
Vi tror at forskjellen mellom intervjuene, avhenger av hvor forberedt intervjuobjektet var. Vi vil nok prøve på å gi nok informasjon til personene vi skal intervjue i forkant, slik at svarene kan bli mer utfyllende.

Alt i alt er vi fornøyde med resultatet! Første intervju gikk veldig bra, etter en del ”fram og tilbake”. Når det gjelder intervjuet med Steinar synes vi at vi greide å få mye ut av et litt tynt utgangspunkt. Her viste det seg at studiostikken gjorde underverker! Vi digger jo mac`en allerede, og gleder oss til første ungdomsmagasin etter juleferien!